Aangenaam!- Vlek Marijnissen

Aangenaam! Vlek Marijnissen, geboren 25 juni 2018, en inmiddels bijna 8 maanden, en 4,2 kilo schoon aan de haak.

M’n personeel was helemaal vergeten mijn komst op de blog te verwerken, al heb ik wel een facebook pagina.

Medio augustus 2018 maakte ik kennis met mijn broer van een andere moer, Sip, en m’n nieuwe personeel. De verhuizing van het platteland ( Alphen aan de Rijn) naar de echte stad ( Schiedam) ging vrij vlekkeloos. Ik piepte wat in het mandje, maar m’n personeel reed rustig en zo belandde ik een een hele nieuwe wereld.

De eerste kennismaking met Sip ging best goed, gelijk de eerste avond sprong ik al op bed ( al dachten ze dat ik dat niet zou kunnen, ha!)

Sip en ik waren dikke vriendjes, al kreeg ik af en toe een corrigerende tik als ik wat aan het uitvreten was. We sliepen samen in een mandje, lagen dichtbij elkaar, maar nu ben ik alleen ….

M’n personeel vindt me af en toe een draak als ik weer wat aan het uithalen ben, maar ik ben ook wel heeel erg lief. Ik heb nu door dat kroelen toch ook wel heel fijn is, ik kom kopjes geven, en eis m’n aandacht wel op. Met planten spelen doe ik graag, die bladeren veren zo leuk terug.

Ik eet als een dijker, en lust werkelijk alles wat ze me voorschotelen. Ik lik graag de restjes yoghurt op, en kom graag eens kijken als ze wat lekkers hebben, dat lust ik vast ook wel. En oh ja, ik kom graag rond een uurtje of 6:00 uur bovenop je staan in bed en kopjes geven, of in je haar likken/happen….vinden ze geloof ik niet zo grappig hier


This entry was posted in onze leidinggevenden, Privé. Bookmark the permalink.

Comments are closed.