Welkom Chrisje!

Gezinsuitbreiding!

Gistermiddag kwam ineens het reismandje tevoorschijn, mandje stond op het aanrecht en Vlek dacht ineens, ha ik mag weer mee! Hij dook er gelijk in, voor het geval we hem zouden vergeten…
Vlek, deze keer hoef je niet mee…Vlek keek heel sip…oh echt. Ja maar, ja maar….ik zit er alvast klaar voor hoor!

Personeel ging even klein ritje maken aan de andere kant van de Benelux tunnel, en kwam ineens thuis met een klein poezebeest, een rooie!

Aangenaam, Chrisje!
Eerst even een kennismaking met Vlek, die keek heel nieuwsgierig, wat is dit nou weer…en wat issie klein!
Daarna even op de weegschaal, voor het startgewicht: 640 gram schoon aan de haak met bijna 8 weken! Chrisje was de oudste en de grootste van het nestje van 5 en de enige kater met 4 zusjes ( 2 grijs witte en 2 lapjes) en geboren in het Rotterdamse, een echte 010 kater!

Vervolgens even de locatie van de kattenbak laten zien, en de boel even de boel gelaten met Vlek en Chrisje om elkaar even nader kennis te maken.
Na een middag siësta na een ontdekkingstocht door het huis, kwam er ineens nog iets pluizigs in huis. Els en Rien kwamen gezellig koffie drinken met Tommie.
Vlek is Tommie echt de baas en zelfs Chrisje deed even blazen en dikke staart demonstratie naar Tommie toe.

Chrisje is een pittige jongen, geeft Vlek aardig wat uitdagingen, ze zijn echt aan elkaar gewaagd, en gaat helemaal goed komen!
Chrisje heeft vannacht lekker in z’n mandje geslapen en werd pas tegen 6:00 uur wakker!

We worden dikke vriendjes!

Pootje van Vlek en Chrisje!

This entry was posted in onze leidinggevenden, Privé. Bookmark the permalink.

Comments are closed.