Dag 2411: thema verjaardag in het EMC

Dag 2411: thema verjaardag in het EMC

Thema feestjes hoor je vaak voorbij komen. Nou ik heb er ook 1. Op een zondag 45 jaar geleden kwam ik ter wereld… it’s my birthday dus…

Ja en dan lig je in het ziekenhuis… Verjaardag is niet echt een reden om een operatie uit te stellen. Althans zeker niet bij mij.

Maar het gaat wel lekker hier. Gisteren zelfstandig naar de toilet geweest en een half uur op randje van bed gezeten. Hele grote stap vooruit. Afgelopen nacht geen controles gehad, dus heb van 23u tot 8u kunnen slapen. Heerlijk gewoon.

Dan wordt je wakker en zie je onder je tv een postertje hangen met Happy Birthday erop. Ook op mn deur bleek deze te hangen. Super leuk en lief van de verpleging. De controles waren goed en mn bloedwaarden ook dus dat was fijn nieuws.

Alleen werd ik misselijk bij mn ontbijt. Dus ja… ff een pas op de plaats maken, ff een beetje gas terug.. anesthesist is net ook nog even geweest, pleister op mn rug moest ff bijgewerkt worden en opnieuw worden geplakt wat ze dan ook ff heeft gedaan.

Mn vader en moeder zijn net nog ff geweest als trouwe bezoekers en jolanda komt er zo aan, met oliebollen want het is tenslotte nieuwjaar he ? straks komt mn zus ook nog ff langs dus ik kom zeker geen aandacht te kort.

Eén gedachte over “ Dag 2411: thema verjaardag in het EMC

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.