Dag 2421: kattebel vanuit Erasmus MC

Dag 14 na de Nefrectomie en dag 5 na mn laatste opname… en het gaat goed. Gisteren, woensdag, is de katheter weer verwijderd en ging de blaas getest worden. 1e test ❌ 2e test ❌ 3e test ✔ de blaas is helemaal leeg na het plassen. Dus geen katheter meer terug ppffhuuu das een opluchting.

In de middag kwam de zaalarts nog langs ook mn antibiotica gaat veranderd worden. Van Intraveneuze versie naar tabletten. Betekend nog wel 14 dagen extra pillen slikken maar de 2 per dag kunnen er echt wel bij. Hierna kwam de verpleging mn waakinfuus afkoppelen, die was ook niet meer nodig. Alleen de unit in mn arm blijft nog zitten voor het geval dat.

Ben nu dus helemaal losgekoppeld van pompen en zakken. Wat een vrijheid. Nu alleen wachten hoe verder. De eerste antibioticapil is er gisteren om 18u bij gekomen en ze willen kijken hoe mn lijf hierop reageert e.d.

Nu verder met wachten wat er gaat gebeuren, maar dat goed gaat, is wel een positief iets…

This entry was posted in gezondheid, Nefrectomie, Privé. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dag 2421: kattebel vanuit Erasmus MC

  1. Elly van der Zalm says:

    Zet em op !!! We denken aan je.

  2. Gijs says:

    Volhouden nu. Het gaat de goede kant op. Alle slangen eraf. Gelukkig maar. Groetjes Gijs ??